Les receptes de la Sara, l'Anaïs i la Michel

Batut de maduixa
Necessitem:
  • 1 litre i mig de llet
  • 2 iogurts
  • Xarop de maduixa
  • Sucre (opcional)
Posem a escalfar la llet, sense que arribi a bullir. 
La retirem del foc i hi barregem bé els iogurts.
Deixem que es refredi.
Hi afegim xarop de maduixa fins que tingui el color i el gust que nosaltres volem.
Ho barregem bé i ho posem a la nevera, en un gerro fins que sigui l'hora de beure'ns-el.




Brotxetes de fruita

  • Maduixa 
  • Plàtan
Netegem les maduixes
Pelem el plàtan i el tallem a trossos.
Punxem en un bastó de fusta les maduixes i el plàtan fins que estigui ple.
Podem acabar-ho amb un marshmallows  

Creps 
  • 6 ous
  • 500g de farina
  • 1l de llet
  • un polsim de sal
En un bol posem la llet i els  ous i ho barregem bé amb la batedora.
Afegim la farina i el polsim de sal fins que es quedi una barreja ben lligada, sense grumolls.
Posem en una paella una miqueta de mantega o oli, un parell de cullerades de massa i la  estenem bé, que cobreixi tot el fons. Quan estigui cuita d'un costat la girem amb cura que no se'ns trenqui.
Així ho anem fent fins que se'ns acabi la barreja.
Les podem farcir de maduixes, xocolata, nutella... 

Entrades populars