La Farah K, la Farah A i l'Aya porten cocs i magdalenes



Coc de coco

Necessitem:

  • 4 ous
  • 150ml d'oli
  • 100g de sucre
  • 150g farina
  • 150g e farina de blat de moro
  • 150g de coco ratllat
  • 10g de llevat
  • melmelada al gust
Engeguem el forn a 180º. 
Posem els ous en un bol. Hi afegim el  sucre i ho remenem fins tenir una crema escumosa.  
Barregem les dues farines, el llevat i el coco ratllat i hoi anem afegint a la barreja, a poc a poc, sense deixar-ho de remenar.
Ho posem en un motlle i ho posem al forn, que ja tenim calent, durant uns 30 minuts.
Una vegada cuit el traiem del forn, el deixem refredar una mica i el desmotllem.
Una vegada fred del tot hi posem una capa prima de melmelada per sobre i ho empolvorem de coco ratllat. 

Coc sense llevat

  • 250g de farina
  • 150g de sucre
  • 4 ous
  • sucre glas per posar pel damunt 
Agafem els 4 ous i separem els rovells de les clares.
Muntem els rovells a punt de cinta amb 75 g de sucre i les clares a punt de neu amb  la resta del sucre.
Ajuntem clares i rovells i els barregem amb cura.
Anem incorporant la farina, tamissada, ben a poc a poc i remenant amb molta cura.
Ho posem al forn entre 25-30 minuts.
Ho deixem refredar una moica dins el motlle, ho desmotllem i ho empolsimem amb sucre glas.

Magdalenes de taronja i llimona



Entrades populars