La recepta de l'Aina, la Clara i la Julia
Necessitem:
- Pasta de full
- Tonyina /Pernil de gall d'indi/Formatge
- Ou
- Llavors per decorar.
Tallem la pasta de full en quadrats, els pintem amb ou i hi posem una oliva (una mica escapçada de sota perquè no rodoli) al damunt. Si volem, decorem amb julivert.
Tallem la pasta de full a tires.
Hi posem el farciment al damunt i ho dobleguem, fent una tira llarga.
La tallem a trossos d'un parell de centímetres.
La pintem amb ou batut i hi posem unes quantes llavors per decorar (chia, sèsam, lli...)
Ho enfornem uns 20 minuts a 180º
Tallem la pasta de full a tires.
Hi posem el farciment al damunt i ho dobleguem, fent una tira llarga.
La tallem a trossos d'un parell de centímetres.
La pintem amb ou batut i hi posem unes quantes llavors per decorar (chia, sèsam, lli...)
Ho enfornem uns 20 minuts a 180º