La Farah K, la Farah A i l'Aya porten cocs i magdalenes
Coc de coco
Necessitem:
- 4 ous
- 150ml d'oli
- 100g de sucre
- 150g farina
- 150g e farina de blat de moro
- 150g de coco ratllat
- 10g de llevat
- melmelada al gust
Engeguem el forn a 180º.
Posem els ous en un bol. Hi afegim el sucre i ho remenem fins tenir una crema escumosa.
Barregem les dues farines, el llevat i el coco ratllat i hoi anem afegint a la barreja, a poc a poc, sense deixar-ho de remenar.
Ho posem en un motlle i ho posem al forn, que ja tenim calent, durant uns 30 minuts.
Una vegada cuit el traiem del forn, el deixem refredar una mica i el desmotllem.
Una vegada fred del tot hi posem una capa prima de melmelada per sobre i ho empolvorem de coco ratllat.
Coc sense llevat
- 250g de farina
- 150g de sucre
- 4 ous
- sucre glas per posar pel damunt
Agafem els 4 ous i separem els rovells de les clares.
Muntem els rovells a punt de cinta amb 75 g de sucre i les clares a punt de neu amb la resta del sucre.
Ajuntem clares i rovells i els barregem amb cura.
Anem incorporant la farina, tamissada, ben a poc a poc i remenant amb molta cura.
Ho posem al forn entre 25-30 minuts.
Ho deixem refredar una moica dins el motlle, ho desmotllem i ho empolsimem amb sucre glas.
Magdalenes de taronja i llimona