La recepta de la Farah K
El coc de poma i xocolata negra que ens ha fet la Farah es fa així:
- 6 ous
- 2 gots de sucre
- 1 got d'oli
- 3 pomes
- 1 llimona
- 2 gots de llet
- 1 sobret de llevat químic
- 500g de farina sense gluten
- una culleradeta de canyella
- Melmelada natural feta a casa, d'albercoc
- 1 rajola de xocolata negra 70%
Tallem les pomes a rodanxes finetes i hi posem una mica de suc de llimona pel damunt perquè no es posin negres.
Barregem el ous amb el sucre.
Hi afegim l'oli i la llet. Al final hi posem la farina barrejada amb el llevat.
Posem la poma en un motlle que pugui anar al forn. Hi aboquem la massa al damunt i ho posem al forn uns 40 minuts.
Quan ho traiem del forn ho girem perquè quedi la poma al damunt, ho pintem amb la melmelada i hi posem la xocolata ratllada la damunt.
Acabadet de fer, una mica tebi és....mmmm,,,,,,