La recepta del coc de pastanaga de la Lola
L'àvia de la Lola ens ha fet aquest coc de pastanaga.
Aquí teniu la recepta:
Batem els ous amb el sucre fins que estiguin ben esponjosos.
Hi barregem l'oli.
A poc a poc incorporem la farina barrejada amb el llevat.
Al final hi posem la pastanaga.
Preparem un motlle amb farina i oli, perquè no s'enganxi i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn uns 45 minuts , fins que vegeu que està cuit.
- 450g de pastanaga crua
- 400g de farina sense gluten
- 1 sobre de llevat sense gluten
- 200ml d'oli
- 8 ous
- 300g de sucre moré
Batem els ous amb el sucre fins que estiguin ben esponjosos.
Hi barregem l'oli.
A poc a poc incorporem la farina barrejada amb el llevat.
Al final hi posem la pastanaga.
Preparem un motlle amb farina i oli, perquè no s'enganxi i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn uns 45 minuts , fins que vegeu que està cuit.